Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Via deze pagina kunt u zich als spelend of niet-spelend lid online aanmelden bij FC Birdaard. Ook kunt u uw lidmaatschap wijzigen of opzeggen, en kunt u eventueel een nieuw adres, emailadres of telefoonnummer doorsturen. 

Kijk voor de actuele contributie per leeftijd op deze pagina. De contributie is gedurende het hele seizoen verschuldigd. Ook bij tussentijdse opzegging.

Wilt u weten hoe FC Birdaard omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacyverklaring.

AANMELDINGSFORMULIER FC BIRDAARD

Vul alle onderstaande velden in om uw aanmelding door te geven aan de afdeling ledenadministratie.

Bovenstaande meldt zich aan als lid van FC Birdaard met ingang van:
Het betreft aanmelding als:

Heeft u gedurende de laatste 3 jaar deelgenomen aan wedstrijden bij een andere vereniging?


Nieuwe spelende leden vanaf 10 jaar dienen een recente pasfoto in te leveren (bij Sietse Kingma Dockumerstraatweg 6 te Burdaard, digitaal naar ledenadministratie@fcbirdaard.nl of hieronder te uploaden). Deze is nodig voor de spelerspas.

Kies bestandWijzigVerwijder

Afzender verklaart de bovengenoemde gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. Indien het de aanmelding voor of de afmelding van het lidmaatschap betreft van een lid jonger dan 18 jaar dient de ouder of voogd dit te verklaren. Daarnaast gaat u er mee akkoord dat er foto's gemaakt kunnen worden op het sportcomplex van FC Birdaard voor promotie doeleinden van de vereniging en gaat u akkoord met de geldende Privacyverklaring van FC Birdaard. Wij bewaren uw gegevens daarnaast voor historische doeleinden (bijv. reünie). 

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!
FC Birdaard is volledig afhankelijk van vrijwilligers en daarom vragen wij u om minimaal één van de onderstaande vrijwilligerstaken in te vullen. (dit geldt zowel voor nieuwe seniorenleden als voor ouders/voogden/verzorgers van jeugdleden) Zonder opgave van 1 taak wordt u of uw kind NIET aangemeld als lid. (Bent u al vrijwilliger bij FC Birdaard? Vink deze taak hieronder aan, want u wordt hiervoor niet dubbel ingedeeld) * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!