Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Over de Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van FC Birdaard bestaat uit Pieter Jansma, Jan Pieter Reitsma en Rainer de Groot. De sponsorcommissie is hard aan het werk  met het zoeken van samenwerkingen met bedrijven die FC Birdaard een warm hart (willen) toedragen. Met de sponsorinkomsten van de tientallen bedrijven kan de contributie bij onze vereniging laag en betaalbaar worden gehouden. Dankzij alle sponsoren blijft FC Birdaard een vitale en toekomstbestendige vereniging die zijn steentje kan bijdragen aan alle betrokken dorpen in de omgeving. Daarnaast kon er, mede door de inzet en bijdrage van trouwen sponsoren, een schitterende tribune gerealiseerd worden.

De sponsorcommissie is in 2017 druk bezig geweest met het bouwen en inrichten van een nieuwe website voor FC Birdaard. De volledige vernieuwde website is per november 2017 online. Met de vernieuwde website biedt de vereniging een aantal extra mogelijkheden richting de huidige sponsoren om nog beter zichtbaarder te worden als sponsor. De samenwerking tussen de vereniging en sponsor wordt middels banners en logo’s met doorverwijzing naar de website van de sponsor beter zichtbaarder gemaakt.

Sponsormogelijkheden FC Birdaard

Bedrijven kunnen FC Birdaard via verschillende manieren sponsoren:
• Hoofdsponsor
• Kledingsponsor van een team
• Reclamebord langs veld en/of tribune
• Advertentie wekelijks clubblad
• Wedstrijdsponsor eerste elftal (advertentie programmaboekje + wedstrijdbal)
• Toernooisponsor Minne Huizinga toernooi
• Toernooisponsor Open Ferwerderadiel Cup

Vermelding van logo en/of bedrijfsnaam op de website www.fcbirdaard.nl en op Club TV wordt kosteloos aangeboden. Bij nieuwe en hernieuwde samenwerkingen word tevens kosteloos een persbericht verstuurd en een bericht op Facebook geplaatst.

Beleidsplan

Het Beleidsplan Sponscommissie maakt onderdeel uit van het algehele beleidsplan van FC Birdaard en omvat het gehele sponsorbeleidsplan.

De communicatie over de sponsoractiviteiten van de vereniging is in handen van de sponsorcommissie, zowel intern als extern. Download het Beleidsplan Sponsorcommissie.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën voor en aan de sponsorcommissie? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van de leden van de sponsorcommissie. Wij staan absoluut open voor verbetering en nieuwe ideeën!

Sponsorcommissie FC Birdaard
sponsoring@fcbirdaard.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!