Afscheidswedstrijd Benny + afscheid Sake en Klaas - www.fcbirdaard.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afscheidswedstrijd Benny + afscheid Sake en Klaas

Afgelopen zaterdag, na de bekerwedstrijd tegen CVO, vond er een verrassing afscheidswedstrijd plaats voor Benjamin Oberman. Het kampioensteam van 2007-2008 nam het op tegen het huidige eerste elftal. Met deze wedstrijd werd Benny bedankt voor zijn jaren lange inzet in het eerste elftal van FC Birdaard.

Benny stopt na 18 seizoenen, 3 kampioenschappen en 109 officiële goals bij het eerste elftal en speelt het komende seizoen in het 3e. Na afloop kreeg Benny uiteindelijke ook de welverdiende FC Birdaard klompen en cadeau van de 1e selectie. 

Afscheid Klaas en Sake
Naast Benny spelen ook Klaas Tamsma en Sake Tolsma het komende seizoen niet meer in het 1e. Klaas speelde in totaal 7 seizoenen in het 1e en wist hierin 12x te scoren.  Het komende seizoen speelt Klaas bij vv Dokkum. Ook werd Sake Tolsma nog bedankt voor zijn jarenlange inzet bij het 1e elftal.  Sake speelde in totaal 8 seizoenen voor het 1e.  Uiteraard kregen beiden ook de welbekende FC Birdaard-klompen.

Uitslag afscheidswedstrijd
De afscheidswedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Benny Oberman wist in dienst van de huidige selectie 2x doel te treffen. In het kampioensteam van 2007-2008 waren Ype Kingma en Wiebe Kingma de doelpuntenmakers. 

De avond werd afgesloten met live muziek, een bbq en heel veel gezelligheid!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!